top of page

Breng de zon in je hart, éénvoudig, doe maar !verwarmend en helend

Hier een heel simpele manier om een innerlijke glimlach, met andere woorden warmte en het zonnetje in onszelf te laten schijnen.


Neem dagelijks de tijd, het is heel eenvoudig !

Het is een effectieve ondersteuning om een liefdesband met jezelf te kweken. Zo versterk je ook de kracht van je lichaam. Perfect om negatieve en zieke energieën te transformeren.


De innerlijke glimlach heelt oude wonden, verborgen trauma' en leed. Met deze kracht, kan je iedere cel van je lichaam reinigen en versterken, emoties in evenwicht brengen zodat er transformatie plaats kan vinden.


Innerlijk glimlachen kan je overal en in elke houding doen


* sluit je ogen, denk terug aan een situatie waarin je moest glimlachen en je heel prettig voelde. Neem er rustig de tijd voor. Haal alsjeblief niet het beeld van een andere persoon voor de geest, want onze gevoelens voor anderen zijn te gemengd en we zoeken een onbelast, plezier gevoel. Een gevoel dat bijvoorbeeld de aanblik van een baby of een dier of een persoonlijke natuurbeleving of vrolijke situatie, bij je teweeg kan brengen. - Laat nu dit liefdevolle gevoel rechtstreeks naar je midden stromen en probeer dat midden met je volledige aandacht te ervaren tot het overvloeit, en de helende kracht je hele wezen doorstroomt.


* verbindt je rustige ademhaling met het midden en innerlijk glimlachen.

* ga met al je zintuigen naar binnen, naar het midden en luister, voel, kijk en ruim in het midden.

* draai met je aandacht spiraalvormig rond in het midden en op het punt in het midden, zodat de energie daar verdicht wordt.


Geef niet té snel op ! neem de tijd om te oefenen, en innerlijke kracht te ontwikkelen.

zeker vrouwen die last hebben van verstopping, het snel koud hebben, of vrouwen die teveel vocht in hu lichaam hebben opgeslagen, verslijmd - hebben langere voorbereidingstijd nodig om contact te maken met de fijnstoffelijke energie.


lieve groet


www.do-in-praktijk.com
ความคิดเห็น


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page