Voetreflex behandeling/massage

Hoe verhoog je de prana van het lichaam en activeer je de doorstroming van je energie via een voetmassage ?
Voetreflextherapie is ont-spannend, ondersteunt en reguleert de werking van organen, doorstroming van prana (levensenergie) en stofwisseling in het lichaam. De therapie ondersteunt het zelfgenezend vermogen en immuniteit.
 
 
VOETREFLEXTHERAPIE, eeuwenoud & holistisch !  Een natuurlijke, éénvoudige & efficiënte therapie. Ons hele lichaam weerspiegelt zich in de voeten. Elk orgaan & lichaamsdeel is door energiestromen met een bepaalde plaats (reflexzone) op de voeten verbonden. De toestand van de voet geeft aanwijzingen over de toestand elders in het lichaam. Door de reflexpunten & zones te masseren, ontspannen deze en kunnen we ook de energie in de ermee verbonden lichaamsdelen stimuleren. 
 
 
MASSAGE Afhankelijk van de reden van uw bezoek wordt de behandeling op maat aangepast. Ayurvedische verwarmde kruidenoliën worden aangewend ter bevordering van balans & algeheel welzijn. Wij bieden als extra de Ayurvedische reflexzone therapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van specifiek koperen schaaltjes. Deze schenken  een weldoend effect aanvullend op de klassieke voetreflexbehandeling. Versoepeling, voetspieren worden versterkt en het geeft een gevoel van lichtheid. 
De bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Het gebruik van ‘Triphala ghee’ versterkt onze levenskracht en heeft een ontspannende werking & positief effect op ogen & gezichtsvermogen. Deze meerwaarde schenkt een zuiverende, vitaliserende & harmoniserende kracht. 
 
INDICATIES       
Algehele vermoeidheid
Stress
Spijsverteringsklachten
Rugklachten
Schouder-, nek- & spierpijnen
Slapeloosheid
Lusteloos, depressie, Burn out

 
 
Mocht U twijfels hebben over een aandoening of ziekte, dan kunt U steeds uw huisarts hierover raadplegen of u een voetrefexbehandeling mag ondergaan.
 
CONTRA INDICATIES 
Besmettelijke, infectieziekten
Voetschimmel
Koorts, griep
Ontstekingen
Ontstekingen  van het vaat- & lymfestelsel
Trombose
zwangerschap
kanker

 

  voetreflexbehandeling*         

 

  5 sessie voetreflexbehandeling € 250

  bedrag vooraf overschrijven of contante betaling bij              eerste sessievraag uw ziekenfonds voor tussenkomst

 

  voetrreflex/massage  €55

 THE BEST AYURVEDIC HEALING MASSAGES in ANTWERPEN/ OOSTENDE
  • Instagram
  • Facebook - Grey Circle

afspraak 

 

0032 (0) 484/ 937 312       

info@do-in-prakijk.com 

 

 

Mechelsesteenweg 72  -   2000 Antwerpen              

 

Leopold I plein  2  -  8400  Oostende

Erkend voetreflexoloog  BEVO, beroepsvereniging Reflexologisten België  - gecertificeerd Ayurvedisch Therapeut - gecertificeerd Borstweefseltherapeut 
Privacy beleid