top of page

7 tips, optimaliseer je borstgezondheid


lieve dames! - het klopt, maar al te vaak niet helemaal !

Ook al zegt mammografie of echo dat alles ok is - én gelukkig. Toch blijven vrouwen maar al te vaak met borstklachten rondlopen. Een gezonde borst hoort geen pijn te doen. Helaas is het dat veel vrouwen pijnlijke, knobbelige of hard aanvoelende borsten hebben en daar niet goed raad mee weten. Van veel klacht wordt de oorzaak niet gevonden en vaak krijgen vrouwen te horen : “je moet er maar mee leren leven” – dat hoeft niet ! Laat ons aub preventief en extra zorg voor onze borsten dragen.

Vaak zeggen vrouwen, 'mijn borsten doen het goed, ik heb er geen last van', alles is ok. Uit praktijk blijkt dat vrouwen hun borsten wél, verstoringen, verkleving, knobbels, cystes enz vertonen.. zonder dat ze zich ervan bewust zijn.

Slechts 5% van de vrouwen die in de praktijk komen voor de borstweefselbehandeling - zijn inderdaad vrij van klachten. De overige denken het te zijn maar bij 95% is er het één en ander op te ruimen, verklevingen, knobbels, kleine cystes, mastitis, afvalstoffen ...

Stress, bh's, een slechte spijsvertering, té weinig beweging maakt dat onze bloeddoorstroming en circulatie van het lymfestelsel geen optimale doorstroming kent, zodat afvalstoffen zich in ons lichaam kunnen opstapelen.

Het is essentieel om afvalstoffen op te ruimen, ook in de borsten !

Hier 7 tips, optimaliseer je borstgezondheid

+ borstel met zachte beweging onder je oksel, over je borstbeen, stimuleer lymfe

+ masseer je borsten onder de douche

+ dagelijkse portie beweging, verse zuurstof voor je cellen !

+ BH's graag en zoveel mogelijk, uit! - je borsten moeten op een natuurlijke manier kunnen bewegen, het helpt de lymfestroom en doorbloeding van je borsten

+ optimaliseer je spijsvertering, deze is essentieel, hierdoor heeft je lichaam minder last van onverteerde voeding en afvalstoffen.

+ borstweefselbehandeling, stimuleert doorbloeding en lymfe, vergemakkelijkt eliminatie gifstoffen !

+ gezonde voeding en ont-span !

+ last but not least, positieve gedachten, verwerken van emoties

 

Borstweefselbehandeling biedt een dieptewerking die de doorbloeding in het borstweefsel verbetert, de doorstroming helpt toxines uit het borstweefsel elimineren en helpt de borsten gezond blijven

oa. bij pijnklachten, verhardingen, verklevingen, cysten, fibrocystische aandoeningen (goedaardige knobbels) in bind-, en klierweefsels, voor of na menstruatie, ter voorbereiding op zwangerschap en borstvoeding, alsook preventief om borstklachten te voorkomen.

​​Borsten dragen vaak traumata, oa. emoties, angst, verdriet, .. - ook dit verdient zorg ! De borstweefselbehandeling kent een helende werking. Deze behandeling draagt zorg voor je borsten en heelwording van je vrouw zijn.

meer info, borstweefselbehandeling.be - + 0032 (0) 484/937 312

maak hier een afspraak info@do-in-praktijk.com

Schrijf je ervaring hieronder - Wellicht ken je mensen waarmee je dit blog wil delen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page