top of page

tjjinnng met matcha, ritueel en zuiverend !

Een dagelijks japans, mokje Matcha thee, maakt het verschil op je energie peil !

Heb jij ook last van vermoeidheid, stijve spieren, verzuring, .. en heb je het gevoel, zo kan het niet meer verder ?

Het opruimen van afvalstoffen (ama) in je lichaam is een primaire zorg voor je gezondheid en een gelukkig leven. Je lijf maar ook je geest is hier blij mee. Vandaar elk soort natuurzuivere kwaliteit krijgt mijn volle aandacht.

Heb je al gehoord van MATCHA? - schrijf je ervaring hieronder in de commentbox.

Zo niet, zeker verder lezen dan !

Matcha thee is een hoogste kwaliteits- thee, zuivere, milde groene poederthee

Matcha komt oorspronkelijk uit Japan waar het een ceremoniële taak heeft.

Matcha heeft een unieke kleur. De Matcha struiken worden een paar weken voor de pluk overspannen met zonneschermen. Door dit proces worden de Matcha bladeren extra groen, gezonder en smaakvoller.

Matcha thee kent een unieke smaak die voor veel Westerlingen even wennen is.

Matcha thee is niet zomaar een thee. Het biedt veel goede eigenschappen. Het thee-proces in vergelijking met andere theesoorten is anders en de aankoopprijzen ook, maar daar krijgt u wel heel wat voor terug. Hieronder staat een opsomming van een aantal voordelen die het drinken van Matcha met zich meebrengt. Gezondheid Wanneer u matcha drinkt ontvangt 100% van de voedingsstoffen van het Matchablad. Matcha heeft in vergelijking met gepoederde groene thee 137 keer meer antioxidanten. Een kopje Matcha staat gelijk aan 10 kopjes groene thee in termen van voedingswaarde. Matcha beschermt tegen cardiovasculaire riscico's, kanker en neurodegeneratieve ziekten en helpt bij afslanken. Andere voordelen zijn: - Rijk aan antioxidanten inclusief het krachtige EGCg. - Heeft een ontstekingsremmende werking op het immuunsysteem. - Matcha is rijk aan vitamine en mineralen. - Verlaagt het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel. Ontspannen Matcha helpt diep ontspannen en brengt mentale helderheid. Je kan langer geconcentreerd blijven en dit in alle rust of sereniteit. Met andere woorden zonder een opgejaagd gevoel. Matcha is daarom de ideale vriend van elke student. Matcha drinken kan helpen voor betere leerprestaties. Maar ook overal waar je gefocust moet zijn zoals tijdens de sport, op de weg, tijdens het werk, tijdens het bedrijven van de liefde? - Kalmeert de geest en ontspant het lichaam. - Verbetert de stemming en bij concentratie. - Helpt bij ontspannen en zorgt voor mentale helderheid. - Rijk aan L-theanine. Afslanken Matcha, als superfood, groene thee of energiedrank, wordt met succes ingezet bij de behandeling van zwaarlijvigheid. De saponinen van Matcha doen minder eten, stimuleren de vetverbranding en zorgen zo voor gewichtsverlies. - Stimuleert de vetverbranding. - Zorgt voor een effectief en natuurlijk detox-effect. - Stilt de honger en trek naar zoetigheden.

TIP! een mok matcha hoort eigenlijk in je dagdagelijkse voedingspatroon = Zuivere, milde groene poederthee - koop zeker zuivere, 100% natuurlijk en zonder additieven

Gebruik je matcha, deel gerust je ervaring hieronder in de commentbox of koop hem en laat me weten wat hij voor jou betekent, ik ben benieuwd !

Op jouw balans, Kathy

www.do-in-praktijk.com

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page