referenties en veelgestelde vragen 

Ik heb ondertussen 3 atlas behandelingen ontvangen van Kathy. Een geweldige authentieke vrouw. Telkens met een 1 jaar ertussen. Het is een aangename behandeling maar met een grote impact. Dit is natuurlijk individueel maar de ultrasonische trillingen veroorzaken een verandering in het lichaam en in de geest.

Na mijn eerste behandeling had ik felle lichamelijke klachten. Vooral veel misselijkheid op de dag zelf. Daags erna was de misselijkheid voorbij. Het hoofdthema op geestelijk niveau was gericht op mijn eigen grenzen. Ik kwam meer op voor mezelf en bepaalde ook waar ik nog energie in wilde steken.

Een jaar later deed ik mezelf opnieuw een behandeling cadeau. De lichamelijke klachten waren er niet meer. Maar de transformatie in het mentale kwamen sterker op de voorgrond. Ik ging als mens ergens voor staan. Leven vanuit een eigen visie en sindsdien steek ook mijn nek uit. Ergens voor staan betekent ook verantwoordelijkheid opnemen. Zo bouw ik mee aan de toekomst. De behandeling werkt lang en diep door. Zelf heb ik een jaar nodig om alle trillingen hun werk te laten doen.

Afgelopen winter ging ik voor de derde keer. De behandeling deed veel deugd en ik merkte dat mijn nek beter was. En het ging weer heel diep. Het is nog niet zo lang geleden maar ik heb een legacy in dit leven dat ik concreet vorm geef. De atlasbehandeling is een impuls tot transformatie die Kathy heel vakkundig in gang zet. Als het op je pad komt moet je niet aarzelen om het te ontvangen. It’s life changing!

Hans J. 42 jaar

Kathy van Genegen
Show More

Borstweefselbehandeling

 

Is de borstbehandeling veilig en zonder risico’s ?

De behandeling is veilig als je met het volgende rekening houdt.

Maak je je zorgen ? Voel je een knobbeltje en ben je er niet gerust in ? Voelt het niet goed ? Raadpleeg eerst je arts. Hij bekijkt of het nodig is van een echo of mammografie te laten maken. Of hij beslist van je door te verwijzen naar een specialist.

In alle andere gevallen kan je gerust starten met onze behandelingen. Het doel is om klachten te verminderen en toekomstige klachten te voorkomen. De therapie gebeurd manueel en beproefd. Vertrouwen we iets niet dan verwijzen we je door naar de huisarts.

Kan ik me laten behandelen na een borstimplantaat of na een borstverkleining?

Ja dat kan zeker, als je postoperatieve klachten meer dan 2 maanden weg zijn. Of als het meer dan 1 jaar is geleden dat je bent geopereerd.

Voelen mijn borsten anders na een behandeling ?

Zeker !.  Je borsten worden je zachter, voller, steviger en meer eigen.  

Ayurveda therapeut, voetreflexoloog

Specialisatie Borstweefselbehandeling                                     Atlasbehandeling 

                     Massages

THE BEST AYURVEDIC HEALING MASSAGES in ANTWERP/OOstend BELGIUM
DO-IN-PRAKTIJK.COM ANTWERPEN/OOSTENDE - op afspraak
Ayurvedic Therapist - Erkend voetreflexoloog  BEVO, beroepsvereniging Reflexologisten België
 

voor navigatie  Amerikalei 16,  2000 Antwerpen                                   Routebeschrijving 

openbaar vervoer , Amerikalei - halte Kasteelplein
tram 12 - 24  - bus 1 - 13 - 290 - 500 
 

ons adres : 

Amerikalei 16

2000 Antwerpen

Vlaanderenstraat 29 

8400         Oostende

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle

Tel  : 0032 (0) 484/937 312

mail : info@do-in-prakijk.com

 

BTW BE 0830 897 644 

Privacy beleid