top of page

Herfst, winter pompoentijd !


Wie eet er ook veel pompoen deze tijd? - gooi de pitten niet weg, .. elke dag 1cm groei en een levensglimlach ..

Deze vrucht schenkt een boost aan voedingswaarde, jezietet ook aan de scheuten - eenvoudig dankbaar voor deze kanjerSs! - vata regulerend bij koude, onrust, uitputting, stress, ... voedend!

Heerlijke vegan groenteschotel met romanesco, paprika en pompoen van (Amanprana)

Ingrediënten voor heerlijke vegan groenteschotel met romanesco,

paprika en pompoen2 grote romanesco´s 3 wortelen1 Gele paprika1 Rode paprika 200 g Pattison pompoen4 teentjes knoflook Verse rozemarijn2tl fleur de sel Verse tijmKruidenmix (Amanprana ORAC Botanico Mix)Rode palmolie (Amanprana Rode palmolie)Bereiding van heerlijke vegan groenteschotel met romanesco, paprika en pompoen

Breng in een grote kookpan water aan de kook en voeg rijkelijk fleur de sel toe. Maak intussen de romanesco’s schoon en haal de roosjes van hun stronk. Maak ook de paprika schoon en snijd deze in reepjes. Doe hetzelfde met de andere groenten. Snij de Pattison pompoen niet in repen maar in twee. Laat vervolgens de bereide groenten 3 minuten in het kokende water gaar worden. Haal daarna alles uit het water en leg het aan de kant om af te koelen.Schil en hak nu de knoflook in kleine blokjes. Laat de rode palmolie in een pan warm worden en rooster de knoflook lichtjes. Voeg vervolgens de groente toe en laat alles even kort bakken. Zet het vuur vervolgens lager en voeg ook de tijm, rozemarijn en kruidenmix toe. Mix deze nog even goed en dien vervolgens op.

Recept geschikt voor: 4 personen Voorbereidingstijd: 15 minuten Bereidingstijd: 15 minuten

Eet smakelijk!s!

meer recepten klik hier https://www.amanprana.eu/recepten/?_sf_s=pompo

www.do-in-praktijk.com - 0484 /937 312

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page