top of page

Geef mij maar een tas Moringa!


Ayurvedische levenswijze schenkt aan datgene wat goed voor jouw constitutie is - aandacht - om balans en gezondheid te bekomen of te behouden.

Al gehoord van Moringa ? = Wonderboom de zaden, schors, wortels, vruchten, bloemen, peulen en bladeren kunnen allemaal worden gebruikt voor verschillende gezondheids doeleinden

Moringa heeft heel wat kwaliteiten ;

De voedingsstoffen in de bladeren van de Moringa hebben bepaalde voordelen. Moringa bladeren zijn rijk aan eiwitten en bevatten bovendien twee maal de hoeveelheid calcium van melk. Moringa is ook zeer rijk aan ijzer – Moringa bladeren bevatten die keer zoveel ijzer dan spinazie. Moringa poeder kan ook worden genomen om het metabolisme van een individu te verbeteren en aldus te helpen bij het verliezen van gewicht. Moringa levert extra energie zonder enige toevoeging van suikers.

1. Eiwitrijk en vol vitaminen 2. Verhoogt de melkproductie bij moeders die hun kind borstvoeding geven. 3. Ondersteunt de gezondheid van de huid 4. Helpt bij de spijsvertering en de bloedsomloop 5. Verbetert het immuunsysteem van een individu

Moringa bevat veel voedingsstoffen, onder anderen vitamine A,B,C,D en E. In feite heeft Moringa veel van deze vitamines in vergelijking met verschillende voedings zoals melk, sinaasappels en wortelen. De vitamines leveren voordelen op voor het algehele welzijn en de gezondheid van een individu.

Drink je mee Moringa thee ?

Heb jij Moringa in huis, laat hieronder even weten en inspireer anderen

Op jouw balans, Kathy

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page