top of page

5 min pauze, weg van PC en klavier!


Zit jij gezond achter je PC of in de auto ? - Durf jij ook wel eens urenlang op je pc scherm te zitten turen ? Heb je weinig aandacht voor je lichaamshouding ?

Herken je dat stram, stijf, pijnlijk gevoel van gespannen spieren in je nek en tussen je schouders ?

TIP : beweeg je mee ? zie afbeelding hieronder - door de juiste lichaamshouding, tussendoor bewegen en stretchen kan je overmatige spanning in nek- in en schoudergebied voorkomen.

De atlas draagt niet alleen de schedel maar zorgt ook voor de ophanging, de balans en de tonus van de wervelkolom en van het gehele skelet.

Minieme verplaatsingen van de atlas zijn daardoor heel vaak mee verantwoordelijk voor onbalans en compensaties in de lichaamshouding.

Dit draagt dan weer bij aan symptomen zoals: hoofdpijnen, migraine, nekpijn, stijve nek, rugpijn, spit, hernia, scoliose, geblokkeerde wervelkolomzenuwen, pijn in het heupgewricht, kniepijn, meniscusproblemen, beenlengteverschil door bekkenscheefstand, tot en met holvoeten en hamertenen. Ook tinnitus- en vertigoklachten, sinusklachten, schildklierklachten, kaak- en gebitsklachten gaan vaak duidelijk verbeteren met deze behandeling, en/of een meer duurzaam effect van andere behandelingen mogelijk maken.

Een diepte-behandeling met vibreerstift van schedel-nek-schoudergebied. Leidt tot mechanische (structurele) én neurologische (functionele) verbeteringen - meer info : info@do-in-praktijk.com

Wellicht ken je mensen die veel last hebben van hun nek- en schouders, klik en deel de oefeningen en informatie over de atlasbehandeling - je kan hen hierbij helpen, dank hiervoor !

voor meer info : info@do-in-praktijk.com of maak hier een afspraak voor atlasbehandeling

neem tijdig contact en maak hier een afspraak voor de atlasbehandeling, info@do-in-praktijk.com

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page