top of page

elke vrouw en haar borsten verdienen dé beste zorg !


Borsten hebben net als de rest van het lichaam aandacht en verzorging nodig om klachten te kunnen voorkomen.

Zelf heb ik ervaren hoe beperkt je als vrouw bent wanneer het gaat om de zorg voor je borsten !

In een borst wordt vaak zoveel vastgehouden, fysisch maar ook psychisch - we spreken dan in de Ayurveda van verstoring in de dosha's. Ons lichaam vrijhouden van ama, afvalstoffen vraagt aandacht en lichaamszorg.

Borstweefselbehandeling is gebaseerd op natuurkundige principes, zoals het stimuleren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de behandeling komt er een betere doorbloeding op gang en helpt de borsten gezond blijven.

De behandelingen verzachten pijnlijke en of gespannen borsten, verwijderen verhardingen en ama, toxines uit het borstweefsel, verbetert afvoer van toxines, toevoer van zuurstofrijk bloed en doorstroming prana. Bevorderend voor de BORSTGEZONDHEID, voor vrouw en man.

Een gezonde borst is zacht en doet geen pijn. Veel vrouwen lopen langdurig rond met pijnlijke borsten, vaak met knobbelige, harde pekken erin. De borstweefselbehandeling werkt verzachtend, pijnverminderend, vaak voelbaar na de eerste behandeling !

bij oa. pijnklachten, verhardingen, verklevingen, cysten, fibrocystische aandoeningen (goedaardige knobbels) in bind-, en klierweefsels, voor of na menstruatie, ter voorbereiding op zwangerschap en borstvoeding, alsook preventief om borstklachten te voorkomen.

​​Borsten dragen vaak traumata, oa. emoties, angst, verdriet, .. - ook dit verdient zorg ! De borstweefselbehandeling kent een helende werking. Deze behandeling draagt zorg voor je borsten en heelwording van je vrouw zijn.

Zorg voor je borstweefsel, het kan en mag !

Heb jij één of ander hierboven vermelde borstklacht waarmee je worstelt ? - laat hieronder gerust een bericht of stuur een mail naar info@do-in-praktijk.com

Wellicht ken je mensen waarmee je dit blog wil delen, welwillend, dank.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page