top of page

Veerkracht, vitaliteit en massage op uw bedrijf

Hoe hoger je energie, hoe beter je prestaties en succes.  Het is zeer belangrijk om voldoende energie te hebben. Energie en focus leiden tot creatie en prestatie.  De energie in je lichaam moet dus stromen - PRANA, levenskracht. Daarom is het goed om regelmatig je lichaam te laten masseren zodat spierknopen, afvalstoffen en stijve spieren de energiestroom niet belemmeren.  Maak je lichaam en geest vrij van spanning en stress. Bevorder je werkprestaties vanuit een innerlijke rust. Verbeter je conditie, ook op de werkvloer ! 

Vitaliteits- of gezondheidsbeleid bij diverse organisaties 

 

Bedrijfsmassage levert een belangrijke bijdrage aan de productiviteit en werkbeleving van de werknemers. Met een goed vitaliteitsbeleid blijven de medewerkers en je bedrijf gezond.

We helpen bedrijven met het verminderen van nek-, rug- en schouderklachten. Tevens zorgen we ervoor dat het stressniveau van de directieleden en werknemers daalt terwijl de vitaliteit en motivatie op de werkvloer stijgt. 

 

De voordelen van een massage en vitaliteit coaching op bedrijf. 

# Google reviews 4.9

Minder stress meer productiviteit op de bedrijfsvloer.

Een massage is ideaal om de werkstress zowel te verlichten als te voorkomen. Rug-nek en schouderklachten zijn vaak het gevolg van langdurig bureauwerk en mogelijke stress factor.

Dit kan zorgen voor chronische pijnen en werkverlet.  Massage, de juiste houding kan klachten verhelpen zo ziekteverzuim verlagen. Tevens schenkt massage een algehele vitaliteit, innerlijke balans, focus en energie. 

 

Bedrijfsmassages met regelmaat

Regelmatig een massagesessie organiseren heeft dan gezondheidsvoordelen ook op langere termijn en resulteert dikwijls in een positiever werksfeer en minder ziekteverzuim.

Info of offerte worden op aanvraag doorgestuurd, info@do-in-praktijk.com

Geef een seintje en wij doen het nodige

Vraag vrijblijvend een offerte voor kwalitatieve massages op uw bedrijf

Dank, wij beantwoorden binnen de 24u uw aanvraag
100%quality.png
bottom of page