Neem gerust telefonisch contact ! Wij zijn bereikbaar (ma- vrijdag) en beantwoorden graag iedere vraag. We zouden je graag helpen en alle gewenste informatie bezorgen zodat je zelf de beste keuze kan maken.
 
 
Neem contact, stuur een mail of sms bericht 
0484/937 312           info@do-in-praktijk.com
Gemaakte afspraken dienen ten laatste 24u op voorhand geannuleerd of verzet te worden (0484 9370312) zodat mensen op de wachtlijst, die graag vroeger willen komen, nog tijdig kunnen verwittigd worden.

Bij ontbreken van een tijdige annulering wordt de vrij gehouden tijd aangerekend.

 

Voor persoonlijke vragen of mededelingen kan u steeds inspreken op het antwoordapparaat van 0484 937 312 met vermelding van uw naam en telefoonnummer, ik bel u dan zodra mogelijk terug

 

 FAQ 

 

kan deze behandeling mij helpen ?  

ja, voor mensen met whiplash, hoofdpijn, migraine, nekpijn, stijve nek, rugpijn, spit, hernia, scoliose, geblokkeerde wervelkolomzenuwen, pijn in het heupgewricht, kniepijn, meniscusproblemen, beenlengteverschil door bekkenscheefstand, tot en met holvoeten en hamertenen. Ook tinnitus- en vertigoklachten, sinusklachten, schildklierklachten, kaak- en gebitsklachten gaan vaak duidelijk verbeteren met deze behandeling, en/of een meer duurzaam effect van andere behandelingen mogelijk maken.

 

Kan het spanning en spierpijn verhelpen ?

De sensoren van het autonome zenuwstelsel in deze spieren (cfr. het “waarnemingsorgaan”) worden getriggerd om een nieuwe setting point van basale spierspanning te registreren in de centrale aansturingskernen, met als gevolg een re-setting van de referentiewaarde voor de basistonus in het limbisch systeem. Deze resetting maakt dat het gehele lichaam gereset wordt overeenkomstig deze nieuwe waarde.

 

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben ? 

Een basisbehandeling bestaat meestal uit twee behandel-sessies, doorgaans met een zes à acht weken tussentijd. Afhankelijk van de leeftijd, de ernst van de klachten en het aanpassingsvermogen van uw conditie, zijn er soms opvolgbehandelingen aangewezen; de tussentijden hierbij zijn doorgaans ook langere perioden (maanden). Voor sommige mensen blijft een herhaling 1 à 2x per jaar aangewezen. In de tussentijden is dan doorgaans wel veel minder behoefte aan andere manuele therapieën.

Is het goed voorafgaan bij orthodontische behandelingen ? zeker ! voorafgaand aan intensieve orthodontische behandelingen (blokjes, beugels, kaakchirurgie, beetplaat,...). Sommige malocclusies gaan hierdoor alleen al grotendeels verbeteren, en sowieso zal de doorlooptijd van de orthodontische behandeling aanzienlijk verkorten doordat het lichaam zich veel vlotter zal kunnen aanpassen.

 

 

 

    THE BEST AYURVEDIC HEALING MASSAGES in ANTWERPEN/ OOSTENDE BELGIUM
DO-IN-PRAKTIJK.COM  
 
Ayurvedic Therapist - Erkend voetreflexoloog  BEVO, beroepsvereniging Reflexologisten België  - gecertificeerd Ayurvedisch Therapeut - gecertificeerd Borstweefseltherapeut -  
 
Privacy beleid 
  • Instagram
  • Facebook - Grey Circle

Amerikalei      16                                                      

2000 Antwerpen   

 

Vlaanderenstraat 29                     

8400         Oostende

0032 (0) 484/ 937 312

info@do-in-prakijk.com